Разговор за предлошка:Градови во Бугарија

Содржината на страницата не е поддржана на други јазици.
Од Википедија — слободната енциклопедија

Обележја[уреди извор]

На ваков шаблон се става само државен грб. Никако и знаме, а камо ли додатно знаме на Европската Унија! Дали сте виделе една земја членка на ЕУ да има на својот шаблон за градови истакнато знаме од ЕУ? Сосема не му е местото. Немам против да си се пофалите - ама на друго место :) --Б. Јанкулоскиразговор 20:49, 27 март 2007 (UTC)

Сите са и градови од ЕУ, не е за похвала, а за информациа--Svik 04:02, 29 март 2007 (UTC)
Без разлика - се знае како треба да изгледат шаблони. Впрочем кому му треба информирање дека ако една држава е во ЕУ, градовите ѝ се исто така? Не ти важи тоа објаснение :) --Б. Јанкулоскиразговор 11:08, 29 март 2007 (UTC)

Знаме на ЕУ[уреди извор]

Веќе објаснивме и утврдивме зошто не треба да стојат знамиња на ЕУ до бугарското никаде (освен можеби во статија „Бугарија во ЕУ“ и сл.), нити во овој шаблон, нити (како што гледам) по статии во инфокутии. Каде гледате другите земји-членки на ЕУ да го прават тоа?? Ова правило има секаков реезон и причина - а ова што го гледам - никаков. Затоа, бидејќи гледам дека упорно се противите на правилата, на следната ваша промена на шаблонов ќе морам да го заштитам. И така веќе се ставени сите градови во Бугарија... --Б. Јанкулоскиразговор 00:58, 5 април 2007 (UTC)