Разговор за Портал:Шах

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
ВикиПроект Портали Оваа е страницата за разговор на порталот Шах, кој е е дел од ВикиПроектот Портали, кој има за цел да овозможи зголемување на бројот на порталите на Википедија, а со тоа и подобра координација во пребарувањето. Ако сакате да земете учество во проектот, може да придонесете за подобрување на овој портал или да прочитате нешто повеќе на страницата на проектот, каде што меѓу другото може да се приклучите на проектниот тим и/или да дадете свој придонес на страницата за разговор.
ВикиПроект Шах Оваа статија е дел од ВикиПроектот Шах, кој има за цел да креира детален шаховски водич на Википедија. Ако сакате да земете учество во проектот, може да ја уредите оваа статија, или да прочитате нешто повеќе на страницата на проектот, каде што меѓу другото може да се приклучите на проектниот тим и/или да дадете свој придонес на страницата за разговор.

Please, create an good article about Lahur Sessa! :-)[уреди извор]

Dear Wikipedians,

Please, create a good article about Lahur Sessa, the lengedary creator of Chess (Chaturanga).

See these wiki links:

Sorry because I don't speak your language :-(

...