Разговор за Википедија:Пет столба

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Мислам дека место „пилари“ во насловот треба да стои „столбови“. Звучи попријатни и секако помакедонски така. Фичо 12:47, 3 јули 2007 (UTC) точно, и јас мислам исто. Mitreva (разговор) 09:40, 29 јуни 2011 (CEST) Mitreva (разговор) 09:40, 29 јуни 2011 (CEST)