Разговор:Шанен Доерти

Содржината на страницата не е поддржана на други јазици.
Од Википедија — слободната енциклопедија


ВикиПроект Филм
Оваа статија е дел од ВикиПроект Филм, збир на волонтери и ресурси насочени кон зголемување на бројот и квалитетот на енциклопедиските статии на оваа тема. Ако сте заинтересирани за подобрување на овие теми, или сте заинтересирани за повеќе информации, погледнете ја проектната страница.
??? Оваа страница не е оценета според скалата за квалитет на проектот.

Дечки актерката не се презива Дорети, туку Доерти. --Raso mk 10:54, 23 април 2008 (UTC)

brest-bot проверка на правопис[уреди извор]

  • август име на месец со кое не почнува реченица, со мала буква.

Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 23:08, 28 јули 2009 (UTC), управуван од Brest.