Разговор:Подмосковски вечери

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето


П. Неделковски 23:02, 19 април 2016 (CEST) Овде не се работи за општа именка на едно множество од истородни појави, туку се изделува еден член, па би требало да биде членувана. Ист пример како „Тутуноберачите“ (не Тутуноберачи) од Рацин.