Разговор:Деветтојулски настани во Гостивар и Тетово

Содржината на страницата не е поддржана на други јазици.
Од Википедија — слободната енциклопедија

Статијава ја напишав дел од лично искуство бидејќи тие денови бев во Гостивар кај моите роднини. Оценете ве молам дали е неутрална. Македонец 18:15, 15 Март 2006 (UTC)

Во основа е во ред, мислам... --FlavrSavr 22:59, 15 Март 2006 (UTC)

Започнете разговор за Деветтојулски настани во Гостивар и Тетово

Започни разговор