Разговор:Божидар Димитров

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Кој направил статија за овој, аман! --MacedonianBoy 14:12, 18 јули 2008 (UTC)

Превод[уреди извор]

Кој разбира БГ да си ја преведе статијава како што треба. Има зборови кои не ги разбирам и не можам да интервенирам. Поз--Никола Стојаноски 10:07, 27 јули 2009 (UTC)

Треба рок да се дава за такви работи, па ако никој не преведе во дадениот рок тогаш статијата на оваа и слични да се сведуваат на никулци. --Wikimk (разговор) 10:16, 27 јули 2009 (UTC)
Ако требе помош за некоj збор прашаjте, ке обjаснам. Не сум откажал на никого помош, нема и да откажам. --Стан (разговор) 10:34, 27 јули 2009 (UTC)
Секцијата „Биографија“ под итно да се смени, напишана со македонски зборови но со синтакса и морфолигија на некој друг јазик. --Никола Стојаноски 10:57, 27 јули 2009 (UTC)

породица[уреди извор]

Написал сум за породицата на Божидар Димитров, ньегова супруга е 8 године младше од ньега, ћерка учи у Нови Бугарски Университет, напишете поред оптографическите правила - овде е изворот. Потребител:Bogorm (разговор) 12:39, 7 август 2009 (UTC)