Разговор:Андреј Љапчев

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Комита, превежда се от чужд език. Владко

Влатко, таа енергија дека ја трошиш за реплики, употребувај ја за пишување статии. Ќе ти помогнам да го вежбаш Македонскиот јазик. Напиши нешто за Љапчев, нели е бугарски политичар. Комита 21:14, 20 Jun 2005 (UTC)

Комита, тая статија аз я започнах. Вие едва ли сте можели да допуснете, че човек от Вардарска Македонија може да стане бугарски премиер. А и съм сигурен, че во вашата историја не пише ништо за Љапчев. Владко

Не сметај ни за толку глупи. Сме имале југословенски министри, зошто да немаме и бугарски? Комита 07:41, 22 Jun 2005 (UTC)