Приказна за играчките 4

Од Википедија — слободната енциклопедија

Приказна за играчките 4 (англиски: Toy Story 4) - американски анимиран филм од 2019 година, во режија на Џон Ласетер и Еш Бренон, според сценариото на Џон Ласетер и Пит Доктер. Гласовите ги позајмуваат: Том Хенкс, Тим Ален, и Џон Кјузак.