Предлошка:Nikolavojnovski

Од Википедија — слободната енциклопедија
Википедија:Вавилон
Википедија:Вавилон
Немате внесено јазици. Погледајте ја Предлошка:Вавилон/doc за помош.
Пребарај кориснички јазици
mkMајчин јазик на овој корисник е македонскиот.
en-4 This user speaks English at a near-native level.
sr-4Овај корисник течно говори српски језик.
hr-3 Ovaj korisnik vrlo dobro govori hrvatski jezik.
' Овој корисник верува во Исус Христос.
Firefox Овој корисник придонесува користејќи Mozilla Firefox.
Linux Овој корисник придонесува користејќи Линукс.
Овој корисник го разбира светот како поле за културен натпревар меѓу народите.
Овој корисник е Чкембар.
Корисникот слуша хип хоп музика.
Немој ти мене ФИРОМ! Корисникот се залага за употреба на уставното име на
Република Македонија.
Корисникот слуша рок музика.
Корисникот е математичар.


C Овој корисник може да програмира во C.
Java Овој корисник може да програмира во Јава.


Немој ти мене ФИРОМ! Корисникот не верува дека Универзумот настанал во Бугарија.
Овој корисник е непушач!