Предлошка:Табела на изотопи

Од Википедија — слободната енциклопедија
Нуклид
Историско
име
Z N Изотопна маса (Da)
Полураспад
Распаден
облик

Изведен
изотоп

Спин и
парност
Природна застапеност (моларен удел) Белешка
Енергија на возбуда Нормален сразмер Варијантен опсег
 прегледај 
Икона за документација Документација за предлошка[создај]