Предлошка:СЗД

Од Википедија — слободната енциклопедија

Список на заштитени добра. Состојба до 31.12.2012. Скопје: Управа за заштита на културното наследство.

Икона за документација Документација за предлошка[преглед] [уреди] [историја] [превчитај]

Предлошкава е наменета за наведување на списокот на објекти во Регистарот на културно наследство на Македонија („Список на заштитени добра“) согласно 12 декември 2012 г.

Употреба[уреди извор]

Вметнете го следново во текстот кајшто сакате да го ставите наводот. Нема параметри.

<ref name="СЗД">{{СЗД}}</ref>