Предлошка:ПритТреска

Од Википедија — слободната енциклопедија

Димитровска, Олгица (2013). „Основни хидрографски карактеристики на притоките на реката Треска“ (PDF). Географски разгледи. Скопје: Македонско географско друштво. 2012 (46): 37–49. ISSN 1409-908X.

Икона за документација Документација за предлошка[преглед] [уреди] [историја] [превчитај]

Предлошкава е наменета за наведување на написот Основни хидрографски карактеристики на притоките на реката Треска од Олгица Димитровска во „Географски разгледи“.

Употреба[уреди извор]

Вметнете го следново во текстот кајшто сакате да го ставите наводот, и пополнете барем еден од параметрите.

<ref name="ПритТреска">{{ПритТреска}}</ref>