Предлошка:Координати-наслов d

Од Википедија — слободната енциклопедија

Координати: {{{1}}}° {{{2}}} {{{3}}}° {{{4}}}

Оваа предложна документација е превметната од Предлошка:Координати-наслов d/doc [уреди]

Оваа предлошка ги сместува координатите во горниот десен агол на статиите, под хоризонталната линија под името на статијата.