Категорија:Предлошки за наслови

Од Википедија — слободната енциклопедија

Предлошки што сместуваат содржина на врвот од страницата, над или веднаш под редот со наслов на статијата во рувото „Монобук“ (кај другите рува може да се поинаку сместени). Погледајте го примерот погоре.

Пример за содржина во насловен дел.