Предлошка:ГеоНасДХ

Од Википедија — слободната енциклопедија

Димитров, Никола В. (2017). Географија на населби: општина Демир Хисар (PDF). Битола. ISBN 978-608-65616-4-2.

Икона за документација Документација за предлошка[преглед] [уреди] [историја] [превчитај]

Предлошкава е наменета за наведување на глава, страница (или страници) од книгата Географија на населби: општина Демир Хисар на Никола В. Димитров.

Употреба[уреди извор]

Вметнете го следново во текстот кајшто сакате да го ставите наводот, и пополнете барем еден од параметрите.

<ref name="ГеоНасДХ">{{ГеоНасДХ|страница= |страници= }}</ref>