Прејди на содржината

Предлошка:Автотаксономија/Пчелести колибрија

Од Википедија — слободната енциклопедија
Наттаксони
Класа: Птици [Таксономија; уреди]
Ред: Пиштарковидни [Таксономија; уреди]
Семејство: Колибрија [Таксономија; уреди]
Род: Пчелести колибрија [Таксономија; уреди]
Подгрупи (↻ поднови)
Наведи ги сите 0 непосредни поттаксони


Не ви е јасно зошто сте тука? Започнете со таксономијата на Википедија.

Матичен таксон: Вистински колибрија (Таксономијауреди)
Ранг: genus (се прикажува како Род)
Врска: Пчелести колибрија (води кон Пчелести колибрија)
Изумрен? не.
Секогаш да се прикажува? да (важен ранг)
Таксономски наводи:
Наводи за матичниот таксон:
Овие податоци се создадени со Предлошка:Taxonomy key (уреди разговор врски историја)

Содржината на категоријата е застарена? Стиснете тука за да ја подновите.