Корисник:Miosvnikole

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето


за мене[уреди | уреди извор]

основни информации[уреди | уреди извор]

место на живеење[уреди | уреди извор]

Јас сум Александар Богатинов администратор на бесплатниот интернет клуб на МИОА од Свети Николе

Овој корисник е член на вики-проектот
БИКМ 2013


слики од обуката

поранешни места на живеење[уреди | уреди извор]

 • Азербејџан
 • Велс
  • Кардиф
   • Eastmoor
 • Португалија

нумерирани списоци[уреди | уреди извор]

 1. Азербејџан
  1. Баку
 2. Велс
  1. Кардиф
   1. Eastmoor
 3. Португалија
  1. Лисабон
   1. [Belem]

слики[уреди | уреди извор]

слики од обуката
слики од обуката
слики од обуката
слики од обуката

корисни линкови[уреди | уреди извор]

Повеќе инфо за проектот на: http://mioa.gov.mk/?q=node/3416

Kонкурс за бесплатна обука на граѓани за изработка и објава на содржини на википедија

надворешни врски[уреди | уреди извор]

или проверете овде: [1]

табели[уреди | уреди извор]

слики од обуката

Список на бесплатни интернет клубови[уреди | уреди извор]

--Bitolanet (разговор) 12:48, 22 мај 2013 (CEST)

Р. бр. Бесплатен интернет клуб (БИК) Подпроект за граѓаните Администратори


1. Бесплатен интернет клуб - „Скопје“ БИКСК
 1. Radmilapavlo
 2. Kiro1N
2. Бесплатен интернет клуб - „Демир Капија“ БИКДК
 1. Vesna2dm
 2. Mitko76
3. Бесплатен интернет клуб - „Кавадарци“ БИККВ
 1. Каме
4. Бесплатен интернет клуб - „Ресен“ БИКРЕ
 1. elijah
 2. hristija
 3. miki_9905
5. Бесплатен интернет клуб - „Свети Николе“ БИКСН
 1. Miosvnikole


za poramnuvanje na cela tabela najgore pisi

шаблон[уреди | уреди извор]

потребна опрема