Корисник:IvoKostovski

Од Википедија — слободната енциклопедија
Википедија:Вавилон
Немате внесено јазици. Погледајте ја Предлошка:Вавилон/doc за помош.
Пребарај кориснички јазици
Информации
Овој корисник живее во Македонија.
Овој корисник е од машкиот пол.
HTML-3 Овој корисник може напредно да користи HTML.


Овој корисник е атеист.
Овој корисник чува брадест змеј.
Овој корисник е магистeр по право.
Овој корисник е фан на Бајерн Минхен.