Прејди на содржината

Категорија:ВикиПроект Јазик:Учесници

Од Википедија — слободната енциклопедија

Оваа категорија е листа на членови на ВикиПроект Јазик.

Овој корисник е член на ВикиПроектот Јазик.За да се додадете во оваа категорија, ве молиме приклучете се на ВикиПроектот Јазик со тоа што го додадете вашето име тука, а потоа можете да ја додадете предлошката {{Корисник ВикиПроект Јазик}} на вашата корисничка страница. Исто така, можете да се додадете во оваа категорија само со додавање на [[Категорија:ВикиПроект Јазик:Учесници|{{PAGENAME}}]] на вашата корисничка страница.