Завод за заштита на спомениците на културата и Музеј

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Завод за заштита на спомениците на културата и Музеј, е генеричко има на организациона единици во националната мрежа на заводи за заштита на спомениците на културата и музеи низ Република Македонија лоцирани во следниве места: