Википедија:ВикиПроект Шах/Учесници

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Ова е листа на Википедијанци кои се вклучени во ВикиПроект Шах. Ако сте заинтересирани во приклучување на проектот, ве молиме додадете го вашето име на листата на Членови.

ВикиПроект Шах Овој корисник е член на ВикиПроектот Шах.

Исто така, ако сакате, можете да го додадете овој шаблон на вашата корисничка страница, со внесување на {{Корисник ВикиПроект Шах}}.


Ако сакате да се приклучите или повторно да се активирате, ве молиме додајте го вашето име во Активни членови или преместете го вашето име од Неактивни членови во Активни членови. Додајте го вашето име по АЗБУЧЕН ред на листата со внесување на {{Корисник|ВАШЕТОИМЕТУКА}}. Исто така, може и да ја додадете корисничката кутија {{Корисник ВикиПроект Шах}} на вашата корисничка страница, ако веќе не сте го сториле тоа.

Активни членови[уреди извор]

Ова е листа по азбучен ред на Википедијанци кои активно учествуваат во ВикиПроектот. Слободно додадете го вашето име во листата со кликнување на „уреди“ и додавање на {{Корисник|ВАШЕТОИМЕТУКА}} во соодветниот ред. Исто така, можете да го изразите и вашето поле на интерес и вашите активности.

  1. Kiril Simeonovski (разговор придонеси)


Неактивни членови[уреди извор]

Администратори-членови[уреди извор]

  1. Kiril Simeonovski (разговор придонеси)