Википедија:Барање на ботовски услуги/реализирано

Од Википедија — слободната енциклопедија

Барања • Исполнети • Одбиени

Оваа страница е список на реализирани барања за ботовски услуги, со наведен датум на поставување на барањето и краток опис. За секое барање во списокот постои врска до соодветна страница каде барањето е дефинирано, дискутирано (во фаза на прифаќање на барањето) и по можност е даден програмскиот код со помош на кој е решено барањето. На соодветната страницата на секое од овие барања пожелно е да се развие дискусија за работата на ботот и подобрување на програмскиот код. Барањата во списокот се наредени по датум во опаѓачки редослед.