Википедија:Банери и копчиња

Од Википедија — слободната енциклопедија

Ова е мала збирка на Википедија банери и копчиња создадени од корисници. Може да ги користите на вашето веб-место по доктрината на праведна употреба, но сепак, имајте предвид дека официјалните логоа на проектот се трговски марки на Фондацијата Викимедија.

Ако создавате банер и сакате да може да се вклопува во стандарден слот за банер, тој треба да биде направен во една од стандардните големини за банери. Ве молиме групирајте ги и давајте големини за да им олесните на луѓето да го наоѓаат банерот што најдобро одговара на нивниот простор.

Авторски права: Ве молиме имајте предвид дека најголем дел од банерите не се ГЛСД бидејќи го користат логото на Википедија што не е ГЛСД, туку е авторска сопственост на Викимедија.

Банери[уреди извор]

Проширете ја слободата. (анимиран банер, 441x60)


Ни требаш!. (gif банер, 468x60)


Ни требаш! (втора верзија). (gif банер, 468x60)


Ни требаш! (втора верзија). (gif банер, 135x185)