Разговор за Википедија:Банери и копчиња

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

еј јако... имаме и банери на македонски? ако треба помош да се напрај некој, кажи одма (да преведам некој од англиските или да видам на другите јазици ако има јаки)

Inverted Pentagram.svg guitardemon666 Inverted Pentagram.svg муабет Inverted Pentagram.svg guitardemon666 Inverted Pentagram.svg

Па, ова требаше уште одамна да го ставам тука... Го направив за Багра уште од поодамна, и сега забележувам дека не е во стандардна големина за банер. Со тек на време, ќе додавам вакви банерчиња во други големини, ако ти правиш исто така, тогаш уште подобро! --FlavrSavr 19:49, 2 јануари 2007 (UTC)