Википедија:Агроекспедиции 2017/Статистика

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
ВикиПроект
„Агроекспедиции“
Shared Knowledge Logo.svg
Агроекспедиции.svg
Wikipedia-logo-v2.svg

Во текот на 2017 година се спроведени две главни агроекспедиции, со кои би биле опфатени следните области:

  1. Пролетна — повеќе еднодневни експедиции во текот на пролетната сеидба и зреењето на посевите; и
  2. Летна — повеќе еднодневни експедиции во текот на жетвата, бербата и есенската сеидба.

Статистика[уреди извор]

Податоците се последен пат обновени на 21 ноември 2017 во 09:58 (CET).

Опис
Мерка Опис Резултат
Создадени статии вкупен број на создадени статии на Википедија 14
Подобрени статии вкупен број на подобрени постоечки статии на Википедија 21
Подигнати фотографии вкупен број на подигнати фотографии на Ризницата 245
Искористеност на фотографии учество на бројот на подигнати фотографии искористени во статии во однос на вкупниот број на подигнати фотографии 81,94%
Вклученост на заедницата вкупен број на различни учесници во експедициите 8