Academicus

Од Википедија — слободната енциклопедија
Academicus  
Дисциплинанаука
Јазиканглиски
УредникАрта Мусарај
Издавање
Историја2008 –
Заведување
ISSN2079-3715 (печатено)
2309-1088 (семрежно)
Врски

Academicus - Меѓународен научен списание е научно списание со отворен пристап на англиски јазик, рецензирана, основана и режија од 2008 година од страна на Арта Мусарај. Тоа е објавенa во Албанија, полугодишнo, pISSN 2079-3715 и 2309-1088 eISSN.[1][2][3][4][5]

Надворешни врски[уреди | уреди извор]

  1. DOAJ - Directory of Open Access Journal
  2. CEEOL - Central and Eastern European Online Library
  3. EbscoPublishing - Toc Premier
  4. RePEc (Research Papers in Economics)
  5. Proquest - Central