Шаблон:Атлас-Европа

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Овој шаблон е дел од серијата навигациони кутии кои се користат за страници со карти, кои заедно го сочинуваат Вики-атласот на Портал:Атлас. Вики-атласот ќе биде збир од страници на Википедија кој ќе содржи карти од поединечни региони и земји. Серијата шаблони се состои од Шаблон:Атлас, Шаблон:Атлас-Африка, Шаблон:Атлас-Америка, Шаблон:Атлас-Азија, Шаблон:Атлас-Европа и Шаблон:Атлас-Океанија.