Кориснички права

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Изберете корисник  
Преглед на корисничките групиПоглед на правата на корисникот Misos (разговор | придонеси)

Член на: Автопатролери, Автооценувачи, Уредници, Патролери, Оценувачи

Подразбран член на: Автопотврдени корисници

Дневник на корисничките права

  • 22:32, 17 мај 2010 Boyan разговор придонеси го измени групното членство на Misos од бирократ, уредник, оценувач и администратор во бирократ, уредник, оценувач, администратор, автопатролер, патролер и автооценувач
  • 13:44, 24 април 2010 Boyan разговор придонеси го измени групното членство на Misos од бирократ, уредник и администратор во бирократ, уредник, администратор и оценувач
  • 10:13, 24 април 2010 MacedonianBoy разговор придонеси го измени групното членство на Misos од бирократ и администратор во бирократ, администратор и уредник