Разговор со корисник:Player m

Содржината на страницата не е поддржана на други јазици.
Од Википедија — слободната енциклопедија

Свик не може да ти помогне со превод зашто и тој не го познава македонскиот јазик. А таа глупост не ја кажал Јане Сандански туку абдалот и кодош Красимир Каракачанов.

Ако во меѓувреме ти текне нешто паметно, јави се, јас ќе ти го преведам! А за таа глупост биди сигурен дека ќе биде избришана уште пред да ја ставиш последната точка! EvLa 19:51, 14 мај 2007 (UTC)

То не е трудно да го преведе, защото вие говорите на нашия език, тоест на български. Но аз съм от София и не ги разбирам Благоевградските български наречия, иначе аз щях да го преведа. Колкото до думите на Яне, те са неоспорим факт, защото са публикувани в Франция. Айде со здраве, и "МАКЕДОНИЯ Е БЪЛГАРСКА".

Здрасти, сам виждаш, че всичко, което доказва българския характер на македонците, се трие. Абзацът всъщност е цитат от италианския вестник "Секуло" по повод на окупацията на Вардарска и Егейска Македония от Сърбия и Гърция. Там Яне Сандански казва в интервю: „Македонските револуционери, кои после долга и жестока борба со турските тирани доживеја да ja видат својата мечта - извојувале и слобода на Татковината, не можат да допуштат таа одново да попадне под српско и грчко владеење: Нема да се сопрат и пред најстрашните терористички средства, за да ја реализират сакровената си мечта - слободна Бугарска Македонија". Докуменът е от италиански вестник и всеки, който е грамотен, може да го намери и да види, че Яне иска свободна българска Македония. Но в крайна сметка, няма защо постоянно да се влиза в конфликти. Има много други теми, с които можем да общуваме в братята от Вардарска Македония. Щото - повярвай ми - миналата седмица бях в Скопие и видях супер добронамерено и топло отношение към нас като видеха, че сме българи, както и ние им се радваме и са добре дошли в България. Така че тези тук дето искат да веем конска опашка, не ме притесняват ни най-малко. Можеш да говориш с Корисник:Елемаг за преводи, ако не е блокиран, разбира се, щото това е най-лесното, което правят някои администратори тук - нет человек, нет проблем. Поздрави --Svik 22:27, 14 мај 2007 (UTC)

Виж, недей да си изпускаш нервите. В македонската уикипедия има много разумни хора, а такива просташки изблици като твоите развалят усилията на много българи, които като мен искат да общуват с македонците и да правят един истински енциклопедичен проект, колкото и да е трудно заради многото насадени схващания за историята между македонците и българите. Ако се държиш като див балканец, лично ще поискам македонските администратори да те блокират. В проекта Уикипедия се работи с факти (друг е въпросът, че всичко неудобно се трие с аргумент "незначително" или "тенденциозно"). Ето сега ще приложа един факт, че Гоце Делчев е преподавал в македонско училище, където се е учел български език. А това е доста далеч от фашистките обвинения към България. Това е енциклопедия, а не страница за пропапанди! Вярвам, че си умно момче и ще разбереш какво имам предвид. Приятелски --Svik 22:17, 16 мај 2007 (UTC)