Разговор за Википедија:Статии за бришење

Содржината на страницата не е поддржана на други јазици.
Од Википедија — слободната енциклопедија

Општи коментари[уреди извор]

Може ќе звучам малце песимистички, ама се сомневам дека ова ќе функционира; или можеби како што функционира Википедија:Рецензија. Сепак, аирлија нека е и нека ни служи.--Kiril Simeonovski (разговор) 23:59, 18 август 2009 (UTC)

Гласање[уреди извор]

Само имам забелешка околу гласањето. Веќе кога се воведува гласање, се воведуваат и стандарди кои треба да се почитуваат. Претпоставувам дека не го заборавивте ова или го заборавивте, бидејќи не беше покрената контраиницијатива. Но сега е доцна. Се надевам дека нема вакво нешто да се случи и со оваа новост.--Kiril Simeonovski (разговор) 00:05, 19 август 2009 (UTC)

Poznati napadi od Grchkiot shpion Cú Faoil http://de.wikipedia.org/wiki/Benutzer:C%C3%BA_Faoil bile nasocheni i na MNR i drugite institucii vo Makedonija. Videte negovata rasprava za Igor Janev i MNR http://de.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:LP#Igor_Janev_.28erl..29 so direktni navredi do MNR: " I find it quite remarkable that the MFA of the Republic of Macedonia is located in Belgrade. Did I miss some new developments in the Yugoslavia conflict? ". Cú Faoil e lice za koe treba da se utvrdi identitet. Toj treba da odgovara. Ako Srbite i Bosancite, veke otfrlile baranja za brishenje shto toa ne se napravi i na Makedonskata Vikipedija?!