Разговор:117 Ломија

From Википедија
Jump to navigation Jump to search

brest-bot проверка на правопис[edit source]

  • Наводи наместо Референци, англизам.

Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 11:11, 1 јуни 2010 (CEST), управуван од Brest.