Разговор:Хипогликемија

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Hi,sorry if i wrote this comment in english, but I don't know your language.

I've seen your wikipedia has an article on "hypoglycemia". In the english and in the italian version of the article, there are some important information about a disease called "reactive hypoglycemia" . Many physicians don't recognize this disease, maybe cause of his unspecific symptoms, and probably there are a lot of case of reactive hypoglycemia still untreated. Although the term "hypoglycemia" entered in the american folk medicine, the existence of reactive hypoglycemia, also called postprandial hypoglycemia, is founded on solid scientific basis;for example:

So, it's very, very important to enhance the knowledge of this disease, and, of course, it would be a good improvement for Wikipedia! I've translated part of the Italian article about reactive hypoglycemia in English, but I don't know czech;I really hope you can translate the english article in your language, also improving it, if you want. It's just a page, translate it would be quite easy, wouldn't it?

Thank you very much 84.222.152.219 03:03, 30 јуни 2007 (UTC)

ВикиПроект Медицина
Оваа статија е дел од ВикиПроект Медицина, кој препорачува дека статијава треба да го следи прирачникот за стил за медицински статии и да користи висококвалитетни медицински извори. ВП:МЕД е збир на волонери и ресурси насочени кон зголемување на бројот и квалитетот на слободните здравствени и медицински информации на македонски јазик. Ако сте заинтересирани за подобрување на овие теми, или сте заинтересирани за повеќе информации, погледнете ја проектната страница.

Предупредување: Нема гаранција за точноста и прецизноста на информациите во здравствените и медицинските статии на Википедија. Затоа истите не можат да бидат замена за советот на медицински професионалец. Видете: Википедија:Медицинско одрекување.


??? Оваа страница не е оценета според скалата за квалитет на проектот.