Разговор:Список на држави по население

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

==brest-bot проверка на правопис==

  • Предвид наместо во предвид, синтаксна грешка.
  • јули име на месец со кое не почнува реченица, со мала буква.
  • јули име на месец со кое не почнува реченица, со мала буква.
  • август име на месец со кое не почнува реченица, со мала буква.
  • октомври име на месец со кое не почнува реченица, со мала буква.
  • декември име на месец со кое не почнува реченица, со мала буква.

Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 23:01, 9 април 2009 (UTC), управуван од Brest.