Разговор:Апски јазик

Содржината на страницата не е поддржана на други јазици.
Од Википедија — слободната енциклопедија

Коментар  Ги вратив претходните две уредувања кога беше избришана содржината на страницата и оставив ознака дека фалат извори. Ако планирате одново да ја менувате содржината, направете го тоа и притоа користете веродостојни извори за материјалот кој ќе го пружите. Ако нешто не ви е јасно, слободно дискутирајте на оваа страница или консултирајте се со Википедија:Прашања. Благодариме. --Brainmachinewtf? 22:52, 10 август 2008 (UTC)