Предлошка:Userboxbreak

Од Википедија — слободната енциклопедија


Цел[уреди извор]

Да се овозможи создавање на оддели во големи групи на кориснички кутии (за категоризација, на пример, можете првиот оддел да биде за јазици, вториот (преку оваа предлошка) за интереси итн.). Ова е наменето за употреба со предлошките {{userboxtop}} и {{userboxbottom}} (употреба подолу).

Употреба[уреди извор]

{{userboxtop}}

[кутии]

{{userboxbreak|toptext=}}

[други кутии]

{{userboxbottom}}

Поврзано[уреди извор]