Предлошка:Location map Јапонија

Од Википедија — слободната енциклопедија
Location map of Јапонија
name Јапонија
x 100*(({{{2}}}>30.90)*({{{3}}}-128.24)/(149.27-128.24)+({{{2}}}<=30.90)*({{{3}}}-110.43)/(131.44-110.43))
y 100*(({{{2}}}>30.90)*({{{2}}}-45.86)/(30.02-45.86)+({{{2}}}<=30.90)*({{{2}}}-39.54)/(23.71-39.54))
image Japan location map with side map of the Ryukyu Islands.svg
Location map Јапонија
image1 Japan natural location map with side map of the Ryukyu Islands.jpg
Location map Јапонија
image2 Japan bluemarble location map with side map of the Ryukyu Islands.jpg
Location map Јапонија
Икона за документација Документација за предлошка[создај]