Предлошка:Jд-знаме-50

Од Википедија — слободната енциклопедија
Public domain
Оваа слика е национално, владино, воено, кралско или историско знаме. Авторските права за ова дело се истечени во оние земји каде авторското право важи 50 години по смртта на авторот. Националните знамиња се заштитени со Членот 6 од Париската Конвенција (Заштита на државни симболи, и имиња, кратенки и симболи на меѓународни меѓувладини организации) независно од нивниот статус.