Предлошка:100викидена

Од Википедија — слободната енциклопедија
Овој корисник учествуваше во предизвикот „#100викидена“. (придонеси)
Икона за документација Документација за предлошка[преглед] [уреди] [историја] [превчитај]

Употреба[уреди извор]

{{100викидена}}

Овој корисник учествуваше во предизвикот „#100викидена“. (придонеси)


active=true
Укажете дали активно учествувате (по основно: false)

{{100викидена|active=true}}

Овој корисник учествува во предизвикот „#100викидена“. (придонеси)


log=Корисник:Пример/100викидена
Укажете ако водите дневник — со името на дневничката страница (без загради за врска)

{{100викидена|log=Корисник:Пример/100викидена}}


{{100викидена|log=Корисник:Пример/100викидена|active=true}}