Предлошка:Филмгод заглавија

Од Википедија — слободната енциклопедија

Оваа предлошка е наменета за употреба во предлошката {{Филмгод}}. Поподробно на {{ДелаГодинаЗаглавие}} и {{Категориски азбучник}}.

Употреба: {{Филмгод заглавија|десетки|единици}}

Пример: {{Филмгод заглавија|195|6}} за филмови од 1956 година.

Извод за 1956:


Во категоријава се заведени филмови од 1956 г.

1946 1951 1952 1953 1954 1955 1957 1958 1959 1960 1961 1966