Предлошка:Тениски настан инфо

Од Википедија — слободната енциклопедија
{{{2}}} {{{1}}}
Датум:  
Издание:  
Категорија:   {{{категорија}}}
Локација:   {{{локација}}}
2022 шампиони
[[{{{2}}} {{{1}}} – Мажи поединечно|Мажи Сингл]]
{{{defchampms}}}
[[{{{2}}} {{{1}}} – Жени поединечно|Жени Сингл]]
{{{defchampws}}}
[[{{{2}}} {{{1}}} – сингл|Сингл]]
{{{defchamps}}}
[[{{{2}}} {{{1}}} – Мажи двојки|Мажи Дабл]]
{{{defchampmd}}}
[[{{{2}}} {{{1}}} – Жени двојки|Жени Дабл]]
{{{defchampwd}}}
[[{{{2}}} {{{1}}} – Мешани двојки|Мешано Дабл]]
{{{defchampxd}}}
[[{{{2}}} {{{1}}} – дабл|Дабл]]
{{{defchampd}}}
Шампиони
[[{{{2}}} {{{1}}} – Мажи поединечно|Мажи Сингл]]
{{{champms}}}
[[{{{2}}} {{{1}}} – Жени поединечно|Жени Сингл]]
{{{champws}}}
[[{{{2}}} {{{1}}} – сингл|Сингл]]
{{{champs}}}
[[{{{2}}} {{{1}}} – Мажи двојки|Мажи Дабл]]
{{{champmd}}}
[[{{{2}}} {{{1}}} – Жени двојки|Жени Дабл]]
{{{champwd}}}
[[{{{2}}} {{{1}}} – Мешани двојки|Мешано Дабл]]
{{{champxd}}}
[[{{{2}}} {{{1}}} – дабл|Дабл]]
{{{champd}}}
[[{{{2}}}|{{{2}}}]]
[[{{{2}}} 2022 |  < 2022]] [[{{{2}}} 2024 |2024 > ]]
Икона за документација Документација за предлошка[преглед] [уреди] [историја] [превчитај]

Употреба[уреди извор]

Поврзано[уреди извор]