Предлошка:Разговор-корисник-врв

Од Википедија — слободната енциклопедија
Добредојдовте на разговорната страница со %D0%A0%D0%B0%D0%B7%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%80-%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%81%D0%BD%D0%B8%D0%BA-%D0%B2%D1%80%D0%B2.

Икона за документација Документација за предлошка[преглед] [уреди] [историја] [превчитај]
Оваа предложна документација е превметната од Предлошка:Разговор-корисник-врв/doc [уреди]

Белешка: Не се грижете за името што се појавува во предлошката на оваа страница, тоа е затоа што името на предлошкава е напишано на кирилица. Ако вашето корисничко име е напишано на кирилица, употребете го параметрот „име“ и таму напишете го повторно вашето име.

Користење[уреди извор]

Додадете {{Разговор-корисник-врв}} на врвот од вашата разговорна страница.

Изборни параметри[уреди извор]

Поле Објаснување
име Додадете го овој параметар ако вашето име е напишано на кирилица или сакате да употребите друго име во предлошката.
одговор Додадете го овој параметар ако последната точка не ви одговара и сакате да дадете друго објаснување.
друго Додадете го овој параметар ако сакате да додадете други информации.

Примери[уреди извор]

1. Стандарден

{{Разговор-корисник-врв}}
Добредојдовте на разговорната страница со %D0%A0%D0%B0%D0%B7%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%80-%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%81%D0%BD%D0%B8%D0%BA-%D0%B2%D1%80%D0%B2.


2. Со друго име.

{{Разговор-корисник-врв|име=Голем фраер}}
Добредојдовте на разговорната страница со Голем фраер.


3. Со други информации.

{{Разговор-корисник-врв
| име = Голем фраер
| одговор = Одговарам на прашања '''исклучиво''' ''тука''.
| друго = 
* Не одговарам на глупави прашања!
* Не одговарам на навреди!
}}
Добредојдовте на разговорната страница со Голем фраер.