Предлошка:Производ

Од Википедија — слободната енциклопедија
Икона за документација Документација за предлошка[преглед] [уреди] [историја] [превчитај]

Примена[уреди извор]

{{ производ
| title      = 
| image      = 
| caption     = 
| inventor     = 
| launch year   = 
| company     = 
| available    = 
| current supplier = 
| last production = 
| notes      = 
}}

Пример[уреди извор]

Машина за перење „Ризон“
ИзумителЕндрју Ризон
Излегол2009
Достапен?да
Сегашен снабдувачРизон
{{ производ
| title      = Машина за перење „Ризон“
| image      = 
| caption     = 
| inventor     = [[Ендрју Ризон]]
| launch year   = 2009
| company     = 
| available    = да
| current supplier = Ризон
| last production = 
| notes      = 
}}


Поврзано[уреди извор]