Предлошка:Претплата

Од Википедија — слободната енциклопедија

(бара претплата)

Икона за документација Документација за предлошка

Оваа предлошка служи за означување на надворешни врски кои бараат претплаќање, со плаќање или како дел од некоја приватна група. Не ги категоризира предлошките за расчистување.

Поврзано