Предлошка:ПолКарта Арктик

Од Википедија — слободната енциклопедија
Location map of Арктик
name Арктик
x 50 + 1.25*(90-{{{2}}}) * sin( pi / 180 *{{{3}}})
y 50 + 1.25*(90-{{{2}}}) * cos( pi / 180 *{{{3}}})
image Arctic Ocean location map.svg
ПолКарта Арктик
image1 Arctic Ocean relief location map.png
ПолКарта Арктик