Предлошка:Образложение за игра

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Лиценца[уреди извор]


Податоци за сликата за праведна употреба[уреди извор]

Податоци за неслободна слика
Опис

Омот на {{{1}}}.

Извор

{{{2}}}

Користен дел

Само омотот на играта.

Ниска резолуција?

Доволна резолуција за илустрација, но значително помала од оригиналот.

Други информации Авторските права ги поседува/ат {{{2}}}.

Образложение за неслободна употреба[уреди извор]

Образложение за неслободна слика - ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ: {{{1}}} НЕ ПОСТОИ
Проверете големи/мали бувки во насловот. Внесете го само точниот наслов на една статија без [[загради]] или друго форматирање. Исто така, можно е посочената статија да била избришана.
Статија

[[{{{1}}}]]

Намена

Омотот се користи за илустрација.

Заменлива?

Сликата е заштитена со авторско право и затоа не постои слободна алтернатива.


Синтакса[уреди извор]

(ископирајте го ова на сликата)

{{ subst:Образложение за игра | ИМЕТО НА СТАТИЈАТА ТУКА | ПРАВОДРЖЕЦОТ ТУКА }}

ИЛИ

{{ subst:Образложение за игра | ИМЕТО НА СТАТИЈАТА ТУКА | ВЕБСАЈТОТ ТУКА | ПРАВОДРЖЕЦОТ ТУКА }}