Предлошка:Облици на распространување на ПО

Од Википедија — слободната енциклопедија

Оваа предлошка е кутија за брза преглед, која овозможува брзо преоѓање од една на друга категорија на распространување на програмската опрема.

За да ја поставите оваа кутија на страницата, едноставно впишете го кодот „{{облици на распространување на ПО}}“ на крајот од страницата, пред категориите.