Предлошка:Небесни координатни системи

Од Википедија — слободната енциклопедија
Икона за документација Документација за предлошка
Како да го прилагодувате приказот на предлошката
  • Користете {{Небесни координатни системи |collapsed}}  за предлошкава да се прикаже во скриена состојба.
  • Користете {{Небесни координатни системи |expanded}}  за предлошкава да се прикаже во раширена (полна) состојба.
  • Користете {{Небесни координатни системи |autocollapse}}  за предлошкава да се прикаже во скриена состојба само ако има друга ваква хоризонтална предлошка на страницата.
  • collapsed е наместено на ќе биде стандарден начин на приказ.