Прејди на содржината

Предлошка:Насловнавесник

Од Википедија — слободната енциклопедија
Заштитено со авторски права

Ова е отсликана страница или статија од весник, и авторските права за него најверојатно ги поседува или издавачот на весникот или поединечните лица кои работеле на прикажаните статии или слики. Се верува дека употребата на слики на страници од весник кои се со мала резолуција за

За подигачот: ве молиме додадете детално објаснување за праведната употреба при секоја употреба, како што е опишано на Википедија:Страница за опис на слика, како и изворот на делото и информации за авторските права.