Предлошка:КатЗаглавие Конзервативизам во

Од Википедија — слободната енциклопедија


Икона за документација Документација за предлошка

За да ставите категорија за дадена земја, вметнете го следново во неа:

{{КатЗаглавие Конзервативизам во|<code>|commons=false}} <!-- Не го менувајте заглавиево -->
<code> е двебуквениот код на земјата според ISO, кој ќе го најдете тука:
ISO 3166-1

Во категоријава се заведени личности, организации, дела, настани и други теми поврзани со конзервативизмот во [[{{{1}}}]].


[[Категорија:Конзервативизам во {{{1}}}|{{{1}}}]] [[Категорија:Конзервативизам во {{{1}}}|{{{1}}}]] [[Категорија:Политика на {{{1}}}| Конзервативизам]]